Privéles

In Woerden kunnen gemotiveerde leerlingen terecht voor zowel improvisatieles als voor een klassieke muziek opleiding. Hij geeft als gastdocent vakdidactiek lessen op het Codarts Conservatorium Rotterdam. Verder geeft hij veel workshops in Rotterdam, Gouda, Woerden, Meppel, Utrecht, ‘s-Hertogenbosch en Acquet (Frankrijk).
meer lezen

(Band)coaching

Ferdi Schukking ontwikkelde een eigen wijze van coaching.
Bands kunnen zich inschrijven voor een avond coaching. De werkwijze is als volgt: De band studeert een aantal (jazz)standards in of komen met een gedeelte van hun repertoire. Op de avond wordt een compositie gespeeld en door mij opgenomen op de computer. Ik geef commentaar en let daarbij met name op samenspel, inhoud van de solo’s, zeggingskracht, podiumpresentatie etc. Deze vorm leent zich ook uitstekend voor individuele aandacht. Ik geef iedereen specifiek instrument eigen aanwijzingen.
meer lezen

Workshoporkesten

Workshop Orkest Woerden is een beginners workshoporkest en repeteert op woensdagavond in Woerden

meer lezen

‘Alleen Als Jij Erbij Band is een gevorderd workshoporkest en repeteert op donderdagavond in Gouda. We zoeken nog een trompettist en pianist.

meer lezen

Workshops

Vanaf 1992 heeft Ferdi Schukking in Acquet (Frankrijk), Gouda, ‘s-Hertogenbosch, Meppel, Rockanje, Rotterdam, Utrecht en Woerden al vele jazzworkshops geleid met een gevarieerd repertoire.

meer lezen