Voor zangers en instrumentalisten

Nog steeds onovertroffen als je een avondje uit gaat: de disco hits uit de jaren ‘70-‘80.
Wij gaan ze allemaal spelen: de hits van Abba (Dancing Queen), Bee Gees (uit Saturday Night Fever), Village People (YMCA), K.C. and the Sunshine Band naast Tavares, The Three Degrees en Gloria Gaynor, maar ook Earth, Wind & Fire en Stevie Wonder komen aan bod. En twijfel je nog: luister op mijn website naar de mp3 en je bent om! Mocht je zelf nog een onvergetelijke hit missen, dan kun je dat melden.
Het wordt een swingende workshop met veel zang, mooie blazerslijnen, danspasjes en een groovende ritmesectie. We werken met de hele band en in kleine groepjes (zang met koortjes, blazerssectie, ritmesectie) om op de vrijdag een spetterend optreden te verzorgen van twee sets. In stijl: neem een jaren ‘70 optreed outfit mee. En natuurlijk een onvervalste disco avond met lichtorgels, glitterbollen, bako’s, bier en bitterballen.
De muziek gaat vooral om de timing, de groove en het samenspel. Bezetting: zangers/zangeressen, complete ritmesectie (graag een synthesizer!) en maximaal 8 blazers en/of strijkers (viool, fluit, clarinet, trompet, saxofoons, trombone). De blazers/strijkers moeten noten kunnen lezen, de ritmesectie akkoordenschema’s.