Snarky Puppy is een fusion band uit New York. Het is een collectief rond de bassist Michael League, die ook veel nummers schrijft. De bezetting wisselt sterk. Onder andere pianist/zanger Cory Henri heeft een tijd deel uitgemaakt van de band. Ze hebben al vele CD’s gemaakt. Het is zeer swingende muziek, een combinatie van rock, wereldmuziek en funk. Ze maken ook veelvuldig gebruik van elektronica. Ze hebben in Nederland opgetreden met het Metropool Orkest.

Deze workshop is een workshop voor gevorderde spelers. We spelen een selectie uit onderstaande nummers, niet de moeilijkste, maar wel lastig qua noten, verschillende maatsoorten, timing en akkoordenschema’s. Het wordt een uitdaging een aantal nummers in 8 weken goed neer te zetten!
We spelen een selectie uit:
1. Atchafalaya
2. Binky
3. Go
4. Jambone
5. Lingus
6. Shofukan
7. Skate U
8. Tarova
9. Tio Macaco
10. Young Stuff

We besteden veel tijd aan de timing, dynamiek, solo’s en groepsgeluid. Het wordt een swingende band met spetterende solo’s!

Als je je inschrijft, krijg je een week van tevoren toegang tot de dropbox om de partijen te downloaden. Daar vind je ook alle originele mp3 opnames.
Geschikt voor alle instrumentalisten. Blazers/strijkers worden geacht goed noten te kunnen lezen, ritmesectie deelnemers moeten akkoordenschema’s kunnen spelen.
Schrijf je gauw in, er is veel animo voor deze workshop!
Data: zondag 26 januari, 2, 9, 16 februari, 1, 8, 15, 22 maart 2020
Optreden woensdag 25 maart, 20.00 uur in het RIE theater in Woerden.

Tijdstip: zondag van 10.00 – 12.30 uur.
Let op, nieuwe locatie:
Pand 50 van Harmonie Caecilia, Bodegraafsestraatweg 50, 2805 GR Gouda.
Er is een backline aanwezig van een elektrische piano en drumset. Er zijn geen gitaar- en basversterker. Muziekstandaard meenemen.
Parkeren is beperkt op het terrein van Caecilia, gratis in de zijstraat bij de school. 25 Minuten lopen vanaf station Gouda.